DIRECT SUSHI

DIRECT SUSHI Gewoon vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 551 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Direct Sushi. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2022 om 19:29 Bezorging prima. Hadden sashimi met tonijn besteld zoals op site stond. Werden gebeld dat dit niet meer kon omdat tonijn ‘3 keer zo duur zou zijn geworden en niet te verkrijgen zou zijn’. Gecheckt bij andere sushi bezorgers en Makro: pertinent onwaar
9 jan 2022 om 18:59 Lekker spul. Helaas hadden de medewerkers geen mondkapjes op of een ander soort van bescherming. Dat is tijdens een pandemie niet verstandig. Dat leek ze verder niet te boeien en dus vraag ik me af of ze wel ok omgaan met andere hygiëneregels.
29 dec 2021 om 20:32 eten smaakte oud en niet lekker
22 dec 2021 om 21:21 Toen ik bestelde stond er een geschatte bezorgtijd van 15-25 minuten, uiteindelijk duurde het nagenoeg 90 minuten voordat het eten er was terwijl ik 1 box van 16 stuks had besteld. Als ik dit had geweten had ik hier nooit besteld. Eten was prima
26 sep 2021 om 22:12 Te summier. Bestelling was niet compleet, we komen de rest brengen. Zijn niet geweest!
6 jun 2021 om 16:25 The food was delicious. There was a timer signalling when our food would come and it was fairly accurate.
7 apr 2021 om 22:12 Heel erg lekker en wat warm hoort te zijn was nog perfect warm
29 mrt 2021 om 8:02 Was erg slecht deze keer. Erg slappe sushi. Viel enorm tegen.
28 mrt 2021 om 19:36 Lekker en op tijd bezorgd
26 mrt 2021 om 21:14 De sushi was lekker, alleen waren de sushi in ongelijke stukken gesneden en is er een verkeerde handroll binnen gekomen. Ook duurde het 70 min voordat het eten er was. Het smaakte wel goed!!
20 mrt 2021 om 20:13 Alles was goed alleen voor 3 personen 1 klein flesje soyasaus dat hadden er 2 mogen zijn. De Sushi was top
27 feb 2021 om 19:07 Drove from Enschede just to get it and it was totally worth it, loved it!